Bilete Nils Petter Molvaer la Jazz Nouveau - 21 oct '19, ora 20:00 - Club Control

Nils Petter Molvaer la Jazz Nouveau

Club Control, București

luni, 21 octombrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nils Petter Molvaer-sunetul jazzului scandinav la Jazz Nouveau His music is full of radical tenderness, compact vulnerability and robust fragility. Nils Petter Molvaer is a living contradiction, and that is what makes him so human as an artist.

Cel mai apreciat trompetist norvegian, Nils Petter Molvaer concertează pe 21 octombrie la Jazz Nouveau, în Control Club.

Unul dintre pionierii jazzului electronic, Nils Petter Molvaer este un vrăjitor contemporan al sunetelor.

În laboratorul său, magia se naște prin invocarea deșertului sau a zăpezilor nesfârșite, a spiritelor din vechime, dar si a tehnologiei moderne.

Poezia nordică se topește în ritmurile muzicii electronice, făcând loc incantațiilor hipnotice pe care trompeta lui Molvaer le așterne în straturi delicate, anunțând o călătorie din care nu poți reveni decât mai bogat sufletește.

Nils Petter Molvaer și-a pus amprenta pe mai mult de patruzeci de discuri  în formule diverse-cu celebrul grup Masqualero, sau în colaborare cu artiști precum Dhafer Youssef, Django Bates, Lars Danielsson, Eivind Aarset, Manu Katche sau Sidsel Endresen.

Producător, compozitor de muzică de film și teatru, Molvaer este unul dintre cei mai inventivi și curajoși instrumentiști europeni.

Întreaga sa carieră este dedicată explorării și experimentelor muzicale, iar cel mai recent album al său, Buoyancy nu face excepție.

Cu Jo Berger Myhre (bass), Erland Dahlen (ex. Madrugada-tobe), Geir Sundstøl (chitară) și Nils Petter Molvaer (trompetă), Buoyancy este  mai mult decât oricând produsul solid al unui efort de grup.

Pe 21 octombrie, ora 20’00, Nils Petter Molvaer concertează la Jazz Nouveau, în Control Club.

Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Video

https://bit.ly/2lxMAjp

 

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.