Bilete Nightlosers- Papa la Șoni Vama Veche - 26 aug '19, ora 23:00 - Papa la Șoni

Nightlosers- Papa la Șoni Vama Veche

Papa la Șoni , Vama Veche

luni, 26 august '19, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

24/25/26 august la Papa la Soni.
NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cîntă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întâmplător pe o scenă.

În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate tarile din Europa dar si in orase din SUA si Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.