Bilete Nigel Kennedy - plays Hendrix - a magical Christmas haze violin Experience - 23 dec, ora 20:00 - Sala Palatului

Nigel Kennedy - plays Hendrix - a magical Christmas haze violin Experience

Sala Palatului, București

sâmbătă, 23 decembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Meet & Greet
1000 lei
Stoc epuizat
VIP
328 lei
Categoria I
282 lei
Categoria II
228 lei
Categoria III
182 lei
Stoc epuizat
Categoria IV
152 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Nigel Kennedy cântă Hendrix de Crăciun

Ca un adevărat “maestro” al originalităţii, cariera muzicală a marelui violinist rămâne într-o continuă ascensiune. În decembrie, Nigel Kennedy ajunge în România pentru un concert absolut fabulos!

Bucuresti, 02 octombrie, 2023 - Incredibilul Nigel Kennedy, cel mai bine vândut violonist din toate timpurile, va oferi un adevărat show la Sala Palatului, pe data de 23 decembrie, interpretând intr-o manieră unică, preţ de mai bine de două ceasuri, celebre piese ale celui mai mare instrumentist din istoria muzicii rock, Jimi Hendrix.

Concertul, intitulat "NIGEL KENNEDY plays HENDRIX - a magical Christmas Haze violin EXPERIENCE”, va incepe la ora 20.00. Porţile pentru public se deschid la ora 18.30!

Biletele se găsesc via iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP - 328 lei
  • Categoria I - 282 lei
  • Categoria II - 228 lei
  • Categoria III - 182 lei
  • Categoria IV - 152 lei

Nigel Kennedy este fără îndoială unul dintre adevărații “Titani” ai muzicii clasice! S-a născut într-o familie iubitoare de muzică, hrănit de o comunitate muzicală și propulsat către superstarul internaţional care este de câteva decenii.

Iar Kennedy rămâne cel mai bine vândut violonist din toate timpurile. A deschis singur drumul pentru o nouă generație de artiști, care s-au bucurat de succes atât în ​​domeniul clasic, cât și în cel mainstream.

Tehnica lui virtuozică, talentul său unic și atracţia irezistibilă a ascultătorilor pentru interpretarile sale au adus perspective noi atât repertoriului clasic, cât și celui contemporan.

Depășind granițele (granite care pe unii dintre artisti i-ar încorseta), a continuat să descopere noi valenţe ale sunetelor și noi metode de interpretare.