Bilete Nigel Kennedy - plays Hendrix - a magical Christmas haze violin Experience - 23 dec '23, ora 20:00 - Sala Palatului

Nigel Kennedy - plays Hendrix - a magical Christmas haze violin Experience

Sala Palatului, București

sâmbătă, 23 decembrie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nigel Kennedy cântă Hendrix de Crăciun

Ca un adevărat “maestro” al originalităţii, cariera muzicală a marelui violinist rămâne într-o continuă ascensiune. În decembrie, Nigel Kennedy ajunge în România pentru un concert absolut fabulos!

Bucuresti, 02 octombrie, 2023 - Incredibilul Nigel Kennedy, cel mai bine vândut violonist din toate timpurile, va oferi un adevărat show la Sala Palatului, pe data de 23 decembrie, interpretând intr-o manieră unică, preţ de mai bine de două ceasuri, celebre piese ale celui mai mare instrumentist din istoria muzicii rock, Jimi Hendrix.

Concertul, intitulat "NIGEL KENNEDY plays HENDRIX - a magical Christmas Haze violin EXPERIENCE”, va incepe la ora 20.00. Porţile pentru public se deschid la ora 18.30!

Biletele se găsesc via iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP - 328 lei
  • Categoria I - 282 lei
  • Categoria II - 228 lei
  • Categoria III - 182 lei
  • Categoria IV - 152 lei

Nigel Kennedy este fără îndoială unul dintre adevărații “Titani” ai muzicii clasice! S-a născut într-o familie iubitoare de muzică, hrănit de o comunitate muzicală și propulsat către superstarul internaţional care este de câteva decenii.

Iar Kennedy rămâne cel mai bine vândut violonist din toate timpurile. A deschis singur drumul pentru o nouă generație de artiști, care s-au bucurat de succes atât în ​​domeniul clasic, cât și în cel mainstream.

Tehnica lui virtuozică, talentul său unic și atracţia irezistibilă a ascultătorilor pentru interpretarile sale au adus perspective noi atât repertoriului clasic, cât și celui contemporan.

Depășind granițele (granite care pe unii dintre artisti i-ar încorseta), a continuat să descopere noi valenţe ale sunetelor și noi metode de interpretare.