Bilete Niels Broos & Jamie Peet la Jazz Nouveau - 9 dec '19, ora 20:00 - Club Control

Niels Broos & Jamie Peet la Jazz Nouveau

Club Control, București

luni, 9 decembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Niels Broos & Jamie Peet-Underground olandez în Control

Pe 9 decembrie, ora 20’00 la Jazz Nouveau în Control Club, Niels Broos & Jamie Peet vor aduce pe scenă undeground-ul olandez al momentului, în primul lor concert în România.
Niels Broos și Jamie Peet au multe lucruri în comun. Nu doar locul de naștere, Olanda, ci și apetitul pentru jazz, hip-hop și muzică electronică.

Dar, poate cel mai important, amândoi au fost considerați de către cei din jur copii minune, datorită abilităților muzicale ieșite din comun.
Niels e atras de clape de la vârsta de 4 ani, în timp ce Jamie a început studiul tobelor de la 5 ani.

Fast forward 2019, cei doi instrumentiști sunt printre cei mai influenți din Olanda, show-urile lor sunt improvizate în întregime, iar tensiunea incredibilă din concertele lor amintește de cea creată de Aphex Twin, Squarepusher sau Autechre.

Dacă Niels Broos (n.1985) este inspirat de Robert Glasper, Thelonious Monk, Coltrane sau Radiohead, inventivitatea, energia și carisma lui Jamie Peet (n.1991) amintesc de Chris Dave sau Questlove.

Peet este unul dintre cei mai căutați bateriști din Olanda, talentul său purtându-l în turnee alături de artiști precum Gregory Porter, Ramon Valle, Dominic J. Marshall sau Lars Dietrich.
Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 40 de lei și se pot cumpăra online pe www.iabilet.ro.

Video https://bit.ly/2khWvta 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

%MCEPASTEBIN%