Bilete Neptun: Te iubesc dar nu pe tine! - 27 aug '20, ora 21:00 - Gradina de Vara Neptun

Neptun: Te iubesc dar nu pe tine!

Gradina de Vara Neptun, Neptun (Constanța)

joi, 27 august '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste plina de umor si incurcaturi.

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegație. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare.

Te iubesc dar nu pe tine - o piesa ce iese din tipare si pune sub lupa relatia de cuplu.

Distributie: Paula Chirila, Leonid Doni, Anca Dinicu, Andreas Petrescu

Regia artistica: George Buzoianu

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.


Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.