Bilete Muzicantii din Bremen - 11 mai, ora 11:00 - Sala Gloria

Muzicantii din Bremen

Sala Gloria , București

sâmbătă, 11 mai, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces general
30 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Un măgăruș, o pisicuță, un câine și un cocoș aflați în pragul bătrâneții, se lovesc de răutatea stăpânilor lor care, considerându-i inutili, îi alungă din ogradă. Astfel, nevoit să își câștige cumva existența, măgărușul hotărăște să plece la Bremen pentru a deveni muzicant. În drumul său îi întâlnește pe ceilalți trei și îi convinge să îl însoțească și să își încerce împreună norocul formând o trupa de muzicanți.

În calea lor spre destinul artistic mult visat întâlnesc o casă părăsită dar locuită fără drept de niște hoți. Oare ce vor face în această situatie? Ce se va întâmpla cu muzicanții noștri? Și oare ce se va întampla cu hoții?  Ce mister... ce  aventură ...ce distracție ...!!!!
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.