Bilete Muzicantii din Bremen - 24 mar '18, ora 11:00 - Teatrul Strada - Locatie inchisa definitiva

Muzicantii din Bremen

Teatrul Strada - Locatie inchisa definitiva, Brasov

sâmbătă, 24 martie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Teatrul Strada (str. Aurel Vlaicu, nr. 26 B, Brașov) îi invită pe brașoveni, sâmbătă, 24 martie 2018, de la ora 11.00, la un spectacol de divertisment pentru întreaga familie: „Muzicanții din Bremen”.

„Muzicanții din Bremen” este un show de divertisment ce sigur iți va plăcea ție și copilului tău, fiind un spectacol cu audiență generală, potrivit pentru orice vârsta.

Rolurile principale sunt deținute de Georgia Gulea și Silvian Duica.

Preț bilet: 10 lei de persoană.
Biletele se pot achiziționa înainte de spectacol, la Studioul de Teatru de pe str. Aurel Vlaicu 26 B (fosta Școală 24), Brașov sau direct de pe site=ul www.iabilet.ro

Info și rezervari: tel. 0724 990 753

„Teatrul Strada” s-a înființat în anul 2005 ca urmare a evenimentelor și parteneriatelor stradale cu Muzeul Casa Mureșenilor Brașov. A apărut ca o replică privată la oferta teatrală brașoveană propusă de Teatrul Sică Alexandrescu, Teatrul pentru Copii Arlechino și Opera Brașov. În repertoriul său are atât piese de teatru pentru adulți cât și pentru copii, iar genurile teatrale abordate sunt variate: teatru medieval, teatru contemporan, pantomimă, teatru de marionete și papusi, show-uri turistice.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.