Bilete Muzeul Fotbalului - Muzeul Fotbalului

Muzeul Fotbalului

Muzeul Fotbalului, București

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet Standard - Adult
49 lei
Bilet Standard - Copil (6 - 14 ani)
33 lei
Pachet grup - Adulti

Minim 10 persoane

42 lei
Pachet grup - Copii

Minim 10 persoane

28 lei
Pret unic pentru perioada 1 – 4 Mai
33 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Dăm fluierul de start și pregătiți-vă de o călătorie interactivă prin istoria fotbalului! Muzeul Fotbalului este primul muzeu al fotbalului din Europa de Est, situat în inima Bucureștiului, pe Gabroveni 24, într-o clădire istorică complet restaurată de 1.500 mp. Pregătiți-vă de o călătorie interesantă prin istoria fotbalului, precum și de experiențe spectaculoase întinse pe 5 etaje! Pe lângă spațiile expoziționale, bucurați-vă de experiențe multimedia, jocuri sau experiențe pentru copii.

Veți putea descoperi lucruri uimitoare în strânsă legătură cu fenomenul fotbalului, cum ar fi evoluția mingii de fotbal din 1930 până în prezent, istoria arbitrilor, dar și tricouri purtate și alte lucruri ce au aparținut marilor legende românești și internaționale, cum ar fi : Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo. 

Am pregătit colecții în premieră în România, atât temporare, cât și permanente! De fiecare dată vei găsi ceva nou, așa că te așteptăm pe terenul nostru de joc!

La parterul clădirii, muzeul are magazin de suveniruri, bistro-restaurant în care veți vedea meciurile echipelor preferate în timp ce vă veți bucura de rețete delicioase, precum și de propria cafenea de specialitate.