Bilete PREMIERA: Musicalul Queen: We Will Rock You - 11 apr '19, ora 19:30 - Sala Palatului

PREMIERA: Musicalul Queen: We Will Rock You

Sala Palatului, București

joi, 11 aprilie '19, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes în toată lumea. Pentru prima dată în România "We Will Rock You", "We are the Champions", "Bohemian Rhapsody" si celelalte superhituri Queen, se vor auzi în producția româneasca a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la Bucuresti într-o senzatională punere în scenă în regia lui Razvan Mazilu.

Musicalul We will rock you, România se anunță unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea în 2019 la București. 

 

Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Captaru și Emil Rengle printre artiștii pe care-i veți vedea în musicalul  We Will Rock You

 

20  de actori și dansatori premiați la nivel național, dar și internațional urcă pe scena We Will Rock You România. Trei zile de spectacol la Sala Palatului –10, 11 și 12 aprilie

 

În montarea în premieră pentru țara noastră a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

 

Lucian Ionescu și Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și autenticitatea.

 

Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții, spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen.

În rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi văzut și actorul Ion Radu Burlan.

 

10 tineri actori și cântăreți vor forma grupul de rebeli – Boemii – care încearcă să adune informații despre marile trupe live care activau în trecut, o epocă recunoscută în istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu și Horea Suciu.

 

Liderii boemilor – Brit și Oz – vor fi interpretați de Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu.

Mihai Munteniță va fi profesorul scolii Ga Ga, iar în câteva apariții spectaculoase îl veți putea descoperi pedansatorul Emil Rengle.

 

Primele reprezentații We will rock you au loc pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului, urmând ca spectacolul să aibă și un turneu național, precum și reprezentații în toamnă, la București.

Super musicalul We Will Rock You este produs în România de WonderTheatre, compania care are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei,  comedii după unele dintre cele mai de succes texte internaționale ale momentului 

 

Regulament spectacole WE WILL ROCK YOU!

Prezentul Regulament se aplică pentru spectacolele “We Will Rock You” organizate de catre ROLLYWOOD FILM SRL intitulata în continuare Organizator. 

Prezentul regulament defineşte regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte. Prezentul Regulament defineşte drepturile şi obligaţiile în relaţia dintre Organizator şi Participant.
 

ORGANIZATOR: ROLLYWOOD FILM SRL, RO15553831, J40/3703/2014

EVENIMENTUL: spectacolul muzical  “We Will Rock You!” 

DATA, ORA ŞI LOC DE DESFĂȘURARE : 

11 ARILIE 2019, 19:30, Bucureşti, Sala Palatului

 

      I.        REGULAMENTUL EVENIMENTULUI 

                     a.        Prezentul regulament este o înţelegere între organizator şi participant

                     b.        Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.wewillrockyou.ro  și la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului, fiind de imediată aplicare după momentul afișării

                     c.        Prin cumpărarea unui bilet, Participantul recunoaşte şi se obligă să respecte acest Regulament

                     d.        Organizatorul asigură Participantul că prin cumpărarea unui bilet valid (indiferent de metoda prin care a fost achiziţionat) i se asigură dreptul de a participa la Eveniment, în condițiile de la punctual III.1, de mai jos.

 

     II.        BILETE, TIPURI DE BILETE ŞI CUMPĂRAREA BILETELOR 

                     a.         BILETE ŞI TIPURI DE BILETE 

                                      i.        Biletele pot fi cumpărate online, direct de pe pagina oficială a spectacolului, prin operatorul www.iabilet.ro. De asemenea, biletele pot fi cumpărate la casa de bilete a salii unde se va desfăşura spectacolul. 

                                     ii.        Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către partenerii săi. 

                                    iii.        Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani. 

                                     iv.        Persoanele cu dizabilități, precum și însoțitorul acestora, care se inscriu, în prealabil, pe adresa [email protected]atașând și o copie a certificatului de handicap și a certificatului de însoțitor, au acces gratuit, în limita locurilor disponibile şi a facilităţtilor sălilor de spectacol.

IMPORTANT! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitaţiilor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în zona spectacolului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Este interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook etc.). Este interzisă postarea de vânzare a biletelor pe rețele de socializare sau site-uri de orice tip.

      v.         Accesul la spectacol  se face doar pe baza unei biletului cu cod de bare si numar de inregistrare. Pierderea, avarierea sau distrugerea biletului este responsabilitatea exclusivă a participantului. 

 

  1.  CUMPĂRAREA BILETELOR se poate face online pe www.wewillrockyou.roşi    www.iabilet.ro sau  la casa de bilete a sălilor unde se va desfăşura spectacolul. 
  2. RETURNAREA BILETELOR. Biletele cumpărate pot fi înlocuite sau returnate doar in termenii si conditiile stabilte de către iaBilet.rohttps://www.iabilet.ro/terms/
  3. SCHIMBAREA PREŢURILOR. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

 

    III.          PARTICIPAREA LA EVENIMENT: 

 

  1. INTRAREA

                      i.         Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate, pe baza biletelor cumparate online sau de la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate. 

                     ii.        În momentul intrării în sala de spectacol, participantul ia cunoştinţă de acest regulament, afișat în loc vizibil.

                    iii.        Este interzis accesul cu următoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticlă, obiecte contondente, cuţite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care îi pot răni pe ceilalţi etc. În concordonaţă cu legile în vigoare, participanţii nu pot introduce în sala de spectacol următoarele: cuţite, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care, vizibil reprezintă pericol public sau care, prin utilizarea inadecvata pot reprezenta pericol public. Participanţii nu pot intra in perimetrul sălii de spectacol cu rucsace sau genti de mari dimensiuni, acestia pot avea asupra lor genti de mici dimensiuni. Participanţii nu pot intra cu alcool, mâncare sau cu lichide de orice fel în perimetrul spectacolului (exceptie facand insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescriptie medicala) 

                     iv.        Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere sau pe raspunderea reprezentatilor legali, inclusiv cu privire la persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc. Astfel, atat participantii, cat si reprezentatii legali ai persoanelor care se afla in situatia de a avea reprezentat legal, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi personal sau persoanele pe care le reprezinta, prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informează participanții că este posibil ca în cursul desfășurării evenimentului să fie organizate, activitati privind efectele speciale, iar pentru riscurile de vătămare sau de prejudicii materiale, nu își asumă nicio răspundere. 

                      v.        Accesul cu animale este interzis. 

 

    IV.        REGULI DE CONDUITĂ INAINTEA SI IN TIMPUL SPECTACOULUI, IN PERIMETRUL SALII DE SPECTACOL ) INCLUSIV HOLURI SAU SPATII DE ACCES ÎN SALA DE SPECTACOL 

                      i.        Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare activităţi ce ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Oranizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia. Participanţii sunt obligaţi, ca în perimetrul sălii de spectacol, inclusiv holuri, spatii de acces, spaţii conexe etc., să respecte şi să nu distrugă materialele si construcţiile de orice fel. 

                     ii.        In timpul spectacolelor, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanţii iau cunoştinţă de faptul că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube etc.) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul. Participanţii NU au dreptul să filmeze şi să fotografieze spectacolele. Orice distribuire către public, gratuită sau oneroasă a materialelor filmate este interzisă. 

                    iii.        Participanţii iau cunoştinţă de faptul că în incinta salii in care se desfasoara spectacolul este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului. 

                     iv.        Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

 

     V.         OBIECTE PIERDUTE 

Obiectele pierdute si care sunt gasite de participantii carora nu le apartin trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată in holul salii de spectacol). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După spectacol, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 3 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari, in cazul in care acestia ii sunt cunoscuti. 

 

    VI.        SECURITATE

 În perimetrul salilor de spectacol,  Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul spectacolului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă. În caz de incidente, de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul fara ca persoana evacuate sa fie despagubita in vreun fel sau sa i se returneze contravaloarea biletului in baza caruia participa la eveniment.

 

   VII.        PRIM AJUTOR

 Pe perimetrul salii de spectacol, există zone de prim ajutor, în caz de nevoie.

 

  VIII.        GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

                      i.        Organizatorul garantează accesul la spectacol oricărui participant cu un bilet valid. Datele de desfăşurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. 

                     ii.        Organizatorul exclude asumarea responsabilității pentru stricăciuni petrecute in perimetrul salii de spectacol si a spaţiilor conexe  care nu au fost cauza unei organizări defectuoase sau neglijente din partea organizatorului. 

 

    IX.        SANCŢIUNI 

                      i.        Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în sala de spectacol sau de a invita participantul să părăsească sala de spectacol, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România. 

                     ii.        Organizatorul va redirecţiona cazurile de bilete false către organele penale, pentru începerea cercetarii. 

 

     X.        SEMNE ŞI DREPTURI DE AUTOR 

                      i.         Organizatorul are drepturi depline asupra numelor comerciale înregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate în corespondență, e-mail, cărți de vizită și alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor de pe www.wewillrockyou.rosau alte canale care folosesc cele menţionate mai sus în legătură cu spectacolul “We will rock you!”. Cele menţionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite în scop comercial fără acordul Organizatorului. 

                     ii.        Logo-urile, semnele şi celelalte informaţii se află sub proprietatea intelectuală a Organizatorului şi sunt protejate de legile europene în vigoare.

 

 

    XI.        PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Organizatorul NU are acces la baza de date ale participanţilor la specatacolele We will rock you!, aceasta este operata de catre IABILET, detalii pe https://www.iabilet.ro/terms/

 

   XII.        CAZ DE FORŢĂ MAJORĂ

 În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurt circuit major, epidemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul regulament.