Bilete Musicalul Mamma Mia - 30 oct, ora 19:00 - Sala Palatului

Musicalul Mamma Mia

Sala Palatului, București

miercuri, 30 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

289 lei259 lei

Categoria A

239 lei199 lei

Categoria B

199 lei159 lei

Categoria C

149 lei119 lei

Categoria D

99 lei69 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Dupa 8 sali sold out la Sala Palatului, musicalul MAMMA MIA! revine la Bucureşti, pe 30 octombrie. Pana pe 24 mai biletele au preturi speciale.

 

DISTRIBUŢIE:

Loredana
Aurelian Temisan
Anca Sigartau
Anca Turcasiu
Horia Brenciu
Adrian Nour
Ana Munteanu
Sebastian Seredinschi

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.  A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.