Bilete MUSEcology: Grimus si Dimitri’s Bats x Muse Quartet la Sala Gloria Bucuresti - 13 feb '20 - Sala Gloria

MUSEcology: Grimus si Dimitri’s Bats x Muse Quartet la Sala Gloria Bucuresti

Sala Gloria , București

joi, 13 februarie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Două formații de pe scena alternativă se întâlnesc în lumea instrumentelor clasice – o călătorie intermediată de Muse Quartet.

Seria de concerte MUSEcology va prezenta periodic la Sala Gloria din București (str. Bucovina nr. 6) câte două formații de pe scena rock, indie și alternative adaptându-și piesele din repertoriu și pășind pe noi teritorii sonore alături de Muse Quartet. Seria va debuta joi pe 13 februarie cu Grimus și Dimitri’s Bats – un concert ce aduce pe aceeași scenă o trupă-stindard cu aproape 15 ani de activitate alături de o trupă tânără ce experimentează cu limitele stilului.


Biletele au prețurile de 60 de lei (earlybird – număr limitat) și 70 de lei (presale). În limita locurilor rămase, la intrare biletele vor costa 80 de lei. Accesul publicului în Sala Gloria se va face începând cu ora 19:00.


Cu mai bine de 13 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. „Unmanageable Species”, cel mai nou album, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave, unde instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice caracteristice trupei. Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.
Grimus – Fregate (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=2np63UI_V-Q

Dimitri’s Bats sunt o apariție proaspătă pe scena indie/rock românească, cu o abordare eclectică între dancefloor și riff-uri alternative. EP-ul „Mess”, primul material de studio al trupei, a fost lansat în toamna lui 2018 și a fost promovat prin single-uri precum „Cold”, „Bottom of the Ocean”, „Dancing and Falling” sau „Just a Little Bit” – cel mai recent videoclip. În prezent Dimitri’s Bats lucrează la noi videoclipuri și pregătesc piese pentru un viitor material.
Dimitri’s Bats – Just a Little Bit (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=OJMpNXq6JnQ


Muse Quartet caută mereu Altfelul: fetele nu țin cont de limite și își exercită talentul și capacitățile instrumentelor clasice și în alte genuri muzicale, prezentând în concerte noi și noi nuanțe ale muzicii cinematice, pop și rock. Cvartetul a avut numeroase proiecte și colaborări atât în țară cât și în străinătate alături de artiști de renume precum Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, VUNK, byron sau Silent Strike.
Haideți așadar joi seara, pe 13 februarie, la Sala Gloria din București, unde Grimus și Dimitri’s Bats își vor cânta propriile piese într-o abordare originală, trupele fiind acompaniate pe rând de Muse Quartet. Astfel, muzica de inspirație clasică va face legătura dintre stilurile alternative, rock și indie – pe scurt, MUSEcology.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.