Bilete Muck cel Mic @ Clubul Țăranului - La Mama - 17 feb '19, ora 17:00 - Clubul Taranului

Muck cel Mic @ Clubul Țăranului - La Mama

Clubul Taranului , București

duminică, 17 februarie '19, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muck cel mic a fost un băieţel ce a trăit odată ca niciodată în Bagdad. Peripeţiile lui cu vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şi ştafeta palatului au fost povestite cândva de Wilhelm Hauff.

Textul în versuri şi spectacolul de păpuşi, ilustrat cu cântece pe acorduri de muzică clasică, îi dau viaţă micului Muck ca să îi înveţe pe copii cât de important e să fii bun şi isteţ.

Actorii vor da viață personajelor: Muck, Vizirul, Povestitorul, Califul, Vrăjitoarea și Cățelul Fermecat

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 9 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole la Clubul Tăranului – La Mama (Muzeul Național al Tăranului Român , Intrarea Monetariei nr. 3, București, Sector 1)

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.