Bilete Motanul Incaltat - 19 mai '19, ora 11:00 - Artist Café

Motanul Incaltat

Artist Café , București

duminică, 19 mai '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv.

Acest joc îi va implica foarte mult pe micuţii spectatori care vor participa activ la spectacol ajutându-l pe Motanul nostru să-şi ducă planul la îndeplinire.

Copiii vor merge alături de actori într-o călatorie plină de peripeţii şi vor învăţa că bogăţia sufletului este cel mai important lucru.

Actorii vor da viață personajelor: Motanul Încălțat, Prâslea, Regele, Povestitorul, Bufonul, Marchizul de Carabas, Căpcăunul, Prințesa.

Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani.
Durata: 45 de minute

Artist Cafe - Strada Lipscani, 30-34, Etaj 2, Bucuresti (in cadrul magazinului Diverta)

Rezervari la +40 756 777 577

Ocuparea locurilor in sala se va face in ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp sa va comandati bautura preferata de la Artist Cafe.

Pentru a asigura o buna vizibilitate celor mici, va rugam sa ii lasati pe ei sa stea in fata - central daca este posibil, iar parintii sa se aseze in partea din spate a salii sau lateral.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.