Bilete Monoloagele Vaginului după Eve Ensler - 1 iul '21, ora 19:30 - La Ingineri Bistro

Monoloagele Vaginului după Eve Ensler

La Ingineri Bistro, București

joi, 1 iulie '21, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaș a stârnit interesul publicului din toată țara care a vrut să-l vadă și să-l revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.
Textul a fost tradus în 40 de limbi și jucat în peste 50 de țări, stârnind un adevărat fenomen mondial, un manifest care a generat mișcarea mondială împotriva violenței asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrițe și regizori totodată.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara
 
Mâncarea și băutura vă vor sta la dispoziție pe toată durata evenimentului, iar prețurile sunt cu adevărat studențești. Vă așteptăm cu drag!