Bilete Momolino Teatru si Povesti pentru copii - "Ziua in care a fugit somnul" - 11 feb '18, ora 11:00 - Apollo 111

Momolino Teatru si Povesti pentru copii - "Ziua in care a fugit somnul"

Apollo 111, București

duminică, 11 februarie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dragi copii si parinti, duminica 11 februarie la ora 11:00, Somnul, Ana, Bunica si Doamna Oboseala, vor iesi din cartea de povesti si vor urca pe scena, pentru o MARE LANSARE ... cu carte, cantec si poveste, a noului spectacol "Ziua in care a fugit somnul," dupa cartea Victoria Patrascu, productia Momolino Teatru si Povesti pentru copii.

Va invitam sa ii aplaudam impreuna, sa le cantam cantecele si sa patrundem impreuna in lumea de dincolo de Carul Mare. La eveniment va fi prezenta si autoarea cartii, Victoria Patrascu, care ne-a inspirat sa cream spectacolul mult iubit si asteptat. Cartea va fi pusa la vanzare chiar in foaierul salii de spectacol, iar Victoria Patrascu va imparti autografe si zambete tuturor celor care sunt prezenti.

Desigur, nu veti pleca acasa, fara sa faceti cel putin o fotografie de grup cu personajele voastre preferate.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, şi are loc la Apollo 111, Cladirea Universul, Str. Ion Brezoioanu nr. 23-25.

Spectacolul va avea loc la Apollo 111, Str. Ion Brezoianu 22-23 Bucuresti (Cladurea Universul). 
Pret bilet 35 lei/persoana primele 4 randuri din fata scenei, 30 lei/persoana urmatoarele randuri.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana, indiferent daca parintele alege sa isi tina copilul in brate pentru o vizibilitate mai bune. Recomandam fiecarui spectator sa isi cumpere bilet indiferent daca este copil sau adult. Copiii participa la spectacolele noastre insotiti intotdeauna de cel putin un adult. Spectatorii care ajung dupa inceperea spectacolelor sunt invitati sa intre in liniste in sala, si sa ocupe locurile ramase libere. Valabilitatea locurilor rezervate sau cumparate se pierde odata cu inceperea spectacolului.

"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana, eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei.. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre."

Câti părinti obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem, atunci când copiii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, sfaturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Există însa o cheie, pe care o puteti afla chiar din povestea care ne-a inspirat, scrisă de Victoria Pătrașcu, adaptată și regizata de Toni Zaharia.

autor Victoria Patrascu
regia Antoaneta Zaharia,
cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu
muzica Nina Neagu
costume si decoruri: Doina Pop
o productie a Teatrului MOMOLINO
recomandat copiilor cu varste intre 3 si 8 ani
Durata spectacol: 55 de minute.

SPECIAL PENTRU CONFORTUL SI SIGURANTA VOASTRA
Atunci cînd vii la spectacolele noastre, Momolino ar vrea să știi că:

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.
Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.
Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios. Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace. Înainte sau după spectacol se pot face multe altele! Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, care e posibil doar respectând rugămințile de mai sus. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună replicile. Îți dorim reprezentație frumoasă!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.