Bilete Momente de Ograda VII! - 11 sep '21 - CASA DOGARULUI ARENA

Momente de Ograda VII!

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)

sâmbătă, 11 septembrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală.
Coloana sonoră (şi parte din cea culinară) a acestei ediții va fi asigurată de către: IMPLANT PENTRU REFUZ, ZOLI TOTH, PINHOLES, CRIZE, UNFLICTED, KIRK Dj Set, DHOPE Dj Set, Codrin Pascariu DJ Set.

Ograda este despre oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează.
Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.
Celebram la ediţia din 2021, cea cu numărul şapte, ceeace ne-am fi droit sa celebram in 2020, frumosul an cu numărul `85. Casa Dogarului a păstorit, adăpostit şi îngrjit 5 generaţii în corpul, inima şi ograda ei. Alături îi suntem să o îngrijim și să o predăm mai departe generaţiilor gazdă ce va să vină.
230 este totalul de bilete disponibile pentru ediţia din 2021 si sunt împărţite astfel pe 3 categorii:
111 bilete - “FONTĂ” (access general)
89 bilete - “ALAMĂ” (cu campare)
30 bilete - “PRUNC” (pentru copiii intre 7 si 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet)
Accesul copiilor sub 7 ani, însoțiți de un adult plătitor de abonament, este gratuit
Biletele se vor comercializa la urmatoarele valori si pe următoarele perioade:
Până la 31 august 2021
o “FONTĂ”– 310 lei
o “ALAMĂ” - 350 lei
o “PRUNC”– 100 lei

În perioada 1 - 11 septembrie
o “FONTĂ” - 400 lei
o “ALAMĂ” - 450 lei
o “PRUNC” – 150 lei

Regulile evenimentului rămân neschimbate, după cum v-am obişnuit, in formatul “all inclusive”:
taxele de acces implică acces liber la eveniment și la resursele puse la dispoziție: mâncare, băutură, concerte, activități.

Pe langa partea “all inclusive”, dupa cum am incercat sa va obisnuim, incercam sa dezvoltam si sa va punem la dispozitie si parti extra, pe partea de drink, food, standuri expozitionale de produse. Cu acestea, vom reveni pe parcurs

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

……………………………………..
Accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate la access.

#încurteaomului #momentedeogradă #despreeternareîntoarcereaidenticului