Bilete Momente de Ograda 2019 - Conferinta VI! - 7 sep '19 - CASA DOGARULUI ARENA

Momente de Ograda 2019 - Conferinta VI!

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)

sâmbătă, 7 septembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală.

Coloana culinara si sonora a acestei editii va fi asigurata de catre ROBIN AND THE BACKSTABBERS, PINHOLES, BREATHELAST, CRIZE, CARDINAL, DHOPE & KIRK (Dj Set). Regula, si unul dintre farmecele evenimentului, este data de faptul ca trupele desfata culinar publicul cu bucate special alese de catre acestea si puse in scenele ceaunelor sub coordonarea si cu sprijinul povestitorilor culinari gazda (Maria, Nadia, Sergiu, Marius…).

Ograda este despre oameni si ceea ce fac ei, despre povestile lor care se intalnesc si se completeaza. Ograda e facuta din toate aceste povesti, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca sa fie buna, din mancarurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumina speciala si din timpul care curge altfel alaturi familie, copii si prieteni.

Pe parcursul primelor cinci editii, gazde muzicale si culinare totodata ne-au fost: VITA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARA, IMPLANT PENTRU REFUZ, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUA ANI LUMINA, TOURETTE ROULETTE, ALPHA Q, RANA; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RAZVAN DIACONU DJ Set, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set).

Regulile evenimentului raman neschimbate, dupa cum v-am obisnuit:
- taxele de acces implica acces liber la conferinta si la resursele puse la dispozitie: mancare, bautura, concerte, activitati, cazare si campare.

- copiii sub 12 ani, insotiti de un adult platitor de bilet, au acces gratuit

 Cele 375 de bilete pregatite pentru editia din 2019 (200 bilete “FONTA” (fara cazare sau campare), 100 bilete “ALAMA” (cu campare) si 75 bilete “CUPRU” (cu cazare la gazde, in familii)) sunt fidisponibile la urmatoarele valori si perioade:

PRE SALE – in perioada 8 Februarie – 14 Iunie
 -  “FONTA”– 150 lei

 -  “ALAMA”– 175 lei

 -  “CUPRU” - 200 lei

 In perioada 15 Iunie – 16 august

– “FONTA” - 175 lei

– “ALAMA” - 200 lei

– “CUPRU” - 225 lei

In perioada 17 august - 7 septembrie 2019, inclusiv la eveniment (in limita disponibilitatii):

– “FONTA” - 200 lei

– “ALAMA” - 225 lei

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/236013427076888/

Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena

#desprelucrurilemici #incurteaomului #momentedeograda

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.