Bilete MOMENTE DE OGRADĂ 2017 - O conferință! - 9 sep '17, ora 12:00 - CASA DOGARULUI ARENA

MOMENTE DE OGRADĂ 2017 - O conferință!

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)

sâmbătă, 9 septembrie '17, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Momente de Ogradă" 2017 este cea de a patra ediție a unei conferințe despre responsabilitatea față de locurile în care ai crescut, despre familie, comunitate și prieteni.

Coloana sonoră a acestei ediții va fi asigurată de LUNA AMARĂ, ROADKILLSODA, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, DAVIDESCU și VOICU (Dj Set), RĂZVAN DIACONU (Dj Set).
Surpriza este că trupele nu doar vă vor încânta din punct de vedere muzical, ci vă veți putea desfăta culinar cu bucate special gătite de către ei, alese și puse în scenele ceaunelor cu bucatele artiștilor culinari prieteni (Simona, Cezara, Cristina, Sorina și Sergiu). Toate acestea se vor petrece sub coordonarea artiștilor culinari gazdă (Maria, Nadia și Looch Lars). Cu toții sunt pasionați și pătimași culegători de rețete de prin strămoși (și nu numai!), dospite și îngrijite.
Te asteptăm într-o ogradă caldă și frumoasă în care te întâlnești cu muzici bune, mâncăruri gătite molcom la ceaune, pe plite și în cuptoarele meșteșugite din cărămizile arse de mâinile strămoșilor; cu horinci aduse de departe (de la Maramu’) și învechite în butoaie meșteşugite de urmașii Dogarilor argeșeni; cu vinurile limpezi și licoroase de pe dealurile argeșene de la Marcea ce se odihnește tras în butoaie de stejar în crama casei; cu copii care se joacă pe deal în timp ce muzica se împrietenește cu satul.
Pe parcursul primelor trei ediții, gazde muzicale și culinare totodată ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ, DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI.
Am șlefuit 300 de locuri pentru prietenii Ogrăzii, cât să ne simțim bine și să apucăm să ne cunoaștem pe îndelete.
Copiii sub 12 ani insoțiți de adult plătitor de bilet au acces gratuit. Taxele percepute implică acces liber la conferință și la resursele puse la dispoziție (mâncare, băutură, concerte, activități, cazare, campare) și sunt structurate astfel ca valori și volum:
- PRE SALE – până la 31 August 2017
o 100 bilete – “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii) - 150 lei/persoana
o 100 bilete – “ALAMĂ” (cu campare) – 120 lei/persoana
o 100 bilete – “FONTĂ” (fără cazare sau campare) – 100 lei/persoana

- În perioada 01 - 09 septembrie, În limita locurilor rămase disponibile:
o “FONTĂ” (fără cazare) – 100 lei/persoana

Event FB: www.facebook.com/events/1863683053902324/
Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena
#MomenteDeOgrada #ConferintaInOgrada #InCurteaOmului #InapoiPeUlita #RockulSeImpletesteCuSatul #TinutulArgesuluiDeMijloc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.