Bilete Misterul din Neverland - 7 iul '21, ora 18:00 - Teatru Evreiesc de Stat

Misterul din Neverland

Teatru Evreiesc de Stat, București

miercuri, 7 iulie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Misterioasa dispariție a propriei umbre îl conduce pe Peter Pan într-o amuzantă investigație în Țara de Nicăieri, unde echipa de detectivi ar suspecta pe aproape oricine. Zânii criminaliști, crocodilul mort, bibliotecara neîndurătoare, infamul căpitan și prietena fițoasă ne vor însoți în spumoasa comedie a rezolvării unui caz nemaiîntâlnit: asasinarea cu sânge rece a unei umbre!

Piesa de teatru „Misterul din Neverland” nu este doar un simplu spectacol, ci și un  eveniment caritabil, care își propune să susțină educația a 20 de copii cu abilități înalte, fără posibilități financiare, cu burse de studiu pentru un an școlar la AMIAS Small School

Faptele bune ne pun într-o lumină de reflector care vine din suflet. Este momentul să facem ceva concret pentru cei care au nevoie de sprijin ca să ajungă oameni mari. Cumpărând un loc la acest spectacol, oferi posibilitatea unui copil supradotat să își continue educația.

Fă ca această piesă să aibă un happy-end. Stă și în puterea ta să faci un copil fericit. Implică-te! Fii investitor pentru viitor!