Bilete Mircea Baniciu & BAND în premieră la Quantic - 28 feb '19, ora 19:00 - Quantic

Mircea Baniciu & BAND în premieră la Quantic

Quantic, București

joi, 28 februarie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

MIRCEA BANICIU împreună cu VLADY CNEJEVICI și TEO BOAR (membrii ai trupelor: PASAREA COLIBRI, PACIFICA și MIRCEA RUSU BAND), formează trupa MIRCEA BANICIU & BAND.

În această formulă interpretează cele mai de succes cântece cum ar fi: ANDRI POPA, ESARFĂ ÎN DAR, TRISTEȚI PROVINCIALE, VARA LA ȚARĂ, ÎNTELEGERE, VREMURI, CÂNTECUL CEASORNICARULUI și multe altele!

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cantautor și compozitor român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70 ca și solist vocal al formației Phoenix.

În 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 formează trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, alături de care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD.

În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo colaborând cu Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.