Bilete Mirabai Ceiba - Agua de Luna Tour 2019 - 22 mai '19, ora 20:00 - Sala Luceafărul

Mirabai Ceiba - Agua de Luna Tour 2019

Sala Luceafărul, București

miercuri, 22 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzica sacră este mult mai mult decât doar muzică, este o experiență vie, o trăire profundă, vindecătoare și transformatoare, o uniune cu dimensiunea noastră divină, este Comuniune în Iubire și Bucurie.

Mirabai Ceiba este o trupă emblematică pentru genul New Age sau World Music. Multe din piesele lor sunt experiență de viață transpusă într-un lirism plin de sensibilitate care atinge inimile și alină durerile, preschimbându-le în noi perspective – mai luminoase, mai încrezătoare, mai armonioase - asupra vieții. Cu suflu tânăr, expansiv, impregnat de blândețe și comuniune profundă cu natura umană, prin  muzica lor ancorată în Spiritualitate, Sensibilitate, Înțelepciune, Frumusețe, artiștii împărtășesc cu lumea calea Iubirii Conștiente.

Linii melodice simple, clare, luminoase, împletite cu sunete delicate de chitară, harpă, pian și cu vocile celeste ale celor doi artiști, Markus și Angelika. Un stil propriu, proaspăt și original, un mix armonios de mantre culese din tradiția Kundalini Yoga, precum și piese originale în limba engleză și spaniolă, care amintesc și de spiritul nativilor american, dar care evocă și înțelepciunea perenă a lumii prin vocea poetului sufit Rumi sau al maestrului zen Thich Nhat Hanh.   

Concertele Mirabai Ceiba sunt un prilej de Celebrare a Vieții. Pacea sufletească, Comuniunea, Adevărul, Bucuria, Armonia, Iubirea sunt valorile umane codificate în crezul cel mai adânc al artiștilor, care văd în muzica lor un limbaj universal ce unifică tradițiile lumii, aducând inimile tuturor oamenilor laolaltă, într-o singură mare inimă. Sunt o invitație la ÎMPREUNĂ, deschisă tuturor, de la cei mai mici – copiii cu vârsta de pâna la 10 aniau intrare gratuită – la cei mai mari și bogați în experiență de viață.

Mirabai Ceiba revine în România pentru a treia oară. Ecourile ultimului lor concert rezonează încă în inimile noastre, cei din Călătoria Inimii, creatorii acestui nemaipomenit concert la București.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.