Bilete Mihai Margineanu Live cu band @ Teatrul de Vara Mihai Eminescu - 21 aug '20, ora 20:00 - Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Mihai Margineanu Live cu band @ Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Teatrul de Vara Mihai Eminescu, București

vineri, 21 august '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Regulamentul si regulile de acces se afla mai jos:
Regulamentul si regulile de acces se afla mai jos:

Mihai Călin declară despre rolul său principal: Este cea mai buna comedie în care am jucat vreodată. Mă simt bine în această echipă şi joc un personaj complex, inteligent,haios, egoist, narcisist, sufletist, arogant: o supă de comedie. Sper să râdeţi în sală tot atât de mult pe cât îmi vine mie să râd pe scenă! Dar eu râd în "interior":) Îmi cam muşc buzele uneori.”

"Le Prenom" este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Răzvan Săvescu este cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, printre care serialul "La Bloc", piesă de teatru "Popcorn" de Ben Elton şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, "America, venim!".

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE
 
• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală). 
• Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. 
• Persoanele își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant care va fi pus la dispoziție de către organizator.
• Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare / băutura din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment. 
• Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
• În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).


REGULAMENT DE ACCES

• Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
• Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment și va permite monitorizarea temperaturii.
• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală)
• Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, cât și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3℃ nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
• Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
• Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.