Bilete Mihai Margineanu & Banda în Sufragerie - 9 oct '21, ora 22:00 - True Club

Mihai Margineanu & Banda în Sufragerie

True Club, București

sâmbătă, 9 octombrie '21, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 9 octombrie în acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera din Sufragerie cu melodii celebre precum ”Paraschiva”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” și îi va distra pe cei prezenți cu povestiri amuzante, dar și cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ”Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.

Muzica lui Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cantece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grija sa capteze publicul și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in stilul său caracteristic.

Mihai Mărgineanu & Banda:
Cristi Horia - Vioară
Vlad Andrei - Chitară Electrică
Michele Vișan - Chitara Acustică  
Vasile Malic  - Chitara Bass
Nicu Dumitrescu - Percuție
Florin Ionescu  - Tobe

 

Locurile pe scaun sunt limitate. Menționăm că este important să ne contactați pentru rezervări, imediat după ce ați achiziționat biletele, la numărul de telefon mentionat pe bilet.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.