Bilete Mihai Badea - 49 de kilometri la 49 de ani - 5 dec '21 - Bucuresti

Mihai Badea - 49 de kilometri la 49 de ani

Bucuresti, București

duminică, 5 decembrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Asociația “Apa înseamnă Viață”, a fost înființată la ideea colegului nostru Mihai Badea, împreună cu alții împătimiți ai apei, pentru a-i ajuta pe cei care au mai mare nevoie de oameni la fel de simpli ca ei, dar binevoitori pentru a le întinde o mână de ajutor.
Totul a luat naștere la Lacul Beliș-Fântânele, în 2019, atunci când Mihai s-a încăpățânat să traverseze înot lacul, iar acțiunea a avut un real succes. De atunci, asociația a mers pe acest drum, iar Mihai a încercat mereu să-și depășească limitele.

După un an distanță, pe 22 noiembrie 2020, asociația a creat un eveniment-maraton pentru a veni în sprijinul a două fetițe abandonate de părinți. Timp de 24 de ore, Mihai Badea a parcurs distanța de 50 de kilometri, în Bazinul Olimpia din București, pentru a putea strânge fondurile necesare pentru cele două copile. 

 

Anul acesta Mihai și-a doborât alte obiective și a ajutat alți copii fără ajutor. Cel mai important proiect l-a reprezentat #Danube115, unde acesta a acoperit înot distanța de la Baziaș, locul de intrare al Dunării în țară, până la Porțile de Fier. Toate donațiile colectate au fost date către educația copiilor proveniți din medii vulnerabile și copiilor care învață la Școala Primară Concordia.

 

Acum, cu ocazia zilei sale de naștere, la împlinirea a 49 de ani, Mihai Badea, membru fondator al asociației “Apa înseamnă Viață”, și totodată Coordonatorul Compartimentului de Natație la CSM București, și-a propus un nou obiectiv: să înoate 49 de kilometri. Evenimentul va avea loc pe data de 27 noiembrie 2021, la Bazinul Olimpic din București, și are ca scop strângerea de bani pentru achiziționarea unui ascensor semi-mobil pentru persoane cu dizabilități. Se vor scoate inițial la vânzare un număr de 49 de bilete, în valoare de 100 de RON, din care un bilet este deja achiziționat de către Directorul General CSM București, Gabriela Szabo, pe site-ul iabilet.ro. Ulterior, pentru toți cei care vor dori să susțină atât această cauză, cât și activitățile asociației, pot achiziționa bilete în valoare de 5 RON.

 

Vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi și de Mihai, în acest demers!