Bilete Micul Prinț - spectacol pentru oameni mari - 29 iun '18, ora 20:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Micul Prinț - spectacol pentru oameni mari

Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

vineri, 29 iunie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.” O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

Laboratorul de creație: imaginația.
Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Durata spectacolului: 1 h fără pauză

cu:
Alexandra Penciu
Vlad Gălățianu
Ștefan Ruxanda

Regia:
Ștefan Ruxanda

informații: 0742 538 602
----------
Un proiect realizat de Rotari Entertainment și Red Nose Society, cu sprijinul EPSON România.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.