Bilete Micul Prinț la Artist Café - 11 mai '19, ora 11:00 - Artist Café

Micul Prinț la Artist Café

Artist Café , București

sâmbătă, 11 mai '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery.

Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nădejde în aventura sa pe pământ, în căutarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa.

Micii spectatori vor fi fascinați și prinsi în mrejele spectacolului, de la început până la sfârsit, datorită multitudinii elementelor speciale ce compun acest spectacol: jocul actorilor, muzica, păpușile și marionetele, precum și de teatrul de umbre!

Actorii vor da viață personajelor: Micul Prinț, Floarea, Regele, Bețivul, Lăudărosul, Aviatorul, Șarpele și Vulpea

Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 9 ani.
Durata: 45 de minute

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.

Rezervări la +40 756 777 577

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.