Bilete Micul Prinţ – Clubul Ţăranului - 18 mar '18, ora 17:00 - Clubul Taranului

Micul Prinţ – Clubul Ţăranului

Clubul Taranului , București

duminică, 18 martie '18, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prinț și ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat.

O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa.
Micii spectatori vor fi fascinați și prinși în mrejele spectacolului, de la început până la sfârsit, datorită multitudinii elementelor speciale ce compun acest spectacol: jocul actorilor, muzica, păpușile și marionetele,  precum și de teatrul de umbre!

Actorii vor da viață personajelor: Micul Prinț, Floarea, Regele, Lăudărosul, Bețivul, Șarpele, Vulpea, Aviatorul. 

Distribuție: Gabriel Arsenie, Sabina Arsenie şi Elena Gabriela Muşat.
Producător: Fundația Magic Art

Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani.
Durata:45 de minute

Alocarea locurilor se va face în ordinea sosirii în sală. 
Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 15 de minute înainte de începerea spectacolului.

Prețul biletelor: 25 lei copii şi 25 lei adulți

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.