Bilete Mica Sirenă @ Grădina CoOperativa - 16 iul '22, ora 11:00 - CoOperativa Bar

Mica Sirenă @ Grădina CoOperativa

CoOperativa Bar, București

sâmbătă, 16 iulie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cea mai mare parte a acțiunii se petrece sub apă. Micii spectatori află o mulțime de lucruri despre lumea marină, despre ținutul căluților de mare, țara meduzelor și împărăția caracatiței vrăjitoare. Dragostea pentru prințul pe care l-a salvat o determină pe Mica Sirenă să renunțe la lumea de sub apă.

Actorii vor da viață personajelor: Prințul, Caracatița vrăjitoare, Bunica, Neptun, Broasca țestoasă, Căluțul de mare și 2 sirene mici, 4 cai de mare, 2 bancuri de pești ,4 meduze 2 scoici.
Spectaco de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. Durata: 50 minute.

 
Un spectacol pus în scenă in cadrul proiectului Caravana cu Spectacole la Grădina CoOperativa - Strada Icoanei nr. 86, Sector 2, Bucuresști 

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei - copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locație înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.