Bilete Concert Clouds (Despartire album launch) - 14 oct '21 - Quantic

Concert Clouds (Despartire album launch)

Quantic, București

joi, 14 octombrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Final Step Productions, vă invită la un eveniment excepțional, al unei trupe autohtone, împreună cu invitați speciali.
O lansare de album, o seara de neuitat pentru undergroundul românesc!
69 lei - pana pe 13 octombrie 2021
70 lei - la intrare
 
 - CLOUDS - Despărțirea este un oponent de categorie grea in viețile noastre, iar când este vorba despre vieți personale, a avea o inima franta este ceva prin care noi cu toții am trecut. Clouds revin cu un nou capitol pe nume Despărțire, un album dedicat inimilor frânte. Muzica este pe cât de heavy, pe atât de melancolica și plină de însemnătate, ca încă o umbra in viețile noastre de care sa ne temem. Clouds au explorat acest feeling in muzica si versurile celui de-al cincilea album de studio

- OLYMPUS MONS - formație de doom metal apărută în 2019 la București, OM a lansat primul său album, HEALER, la doar doi ani de la înființare, sub îndrumarea lui Mark Mynett. HEALER a fost înregistrat chiar după ce Olympus Mons a câștigat marele premiu la Posada Rock 2020 și îi are ca invitati pe Aaron Stainthorpe (My Dying Bride) și Stacey Gaunt (Plague of Angels) pe mai multe piese. Cu acest album, Olympus Mons a devenit o adevărată stea în ascensiune pentru genul modern de doom metal, deși toate compozițiile OM sunt o melanjă de multe stiluri muzicale - de la clasic la metal - și călătorii personale ale fiecăruia dintre cei cinci membri ai săi.

Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.

Grafica a fost realizata de Daniel.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.