Bilete Mastering The Music Business 2022 - 6-8 sep '22 - Hotel Caro

Mastering The Music Business 2022

Hotel Caro, București

6-8 septembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cea de-a șaptea ediție a conferinței MMB, cel mai mare eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc în format fizic la București, între 6 și 8 septembrie 2022. Printre primii invitați confirmați se numără Marius Moga, Dan Byron și Olga Juverdeanu (General Manager Global Records), dar si Ronny Krieger (General Manager Patreon pe Europa) sau Login Kochinsky (Manager Dubioza Colectiv) iar mulți alții urmează să fie anunțați.

Zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală, din Europa si din lume, vor participa și anul acesta la MMB, locul unde aceștia vor dezbate cele mai de interes subiecte muzicale și se vor întâlni cu artiști independenți, dar și cu profesioniști din domeniu. Anul trecut, printre cei mai apreciați speakeri s-a numărat Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, dar și Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater.

Despre MMB

Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment din industria muzicală organizat în România. Dedicat tuturor pasionaților de muzică, MMB e locul unde atât artiștii independenți din țară, cât și profesioniștii din domeniu au ocazia să se întâlnească cu experți de top din industriei, să învețe de la ei și să interacționeze în mod direct. Cum să lansezi propriul festival, cum să scrii și să compui cântece sau cum să creezi o vedetă de la zero sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței.


Dar MMB nu e doar o conferință, este locul unde poți semna cu viitoarea ta casă de discuri, unde ai ocazia să cânți împreună cu artistul preferat sau să bei o cafea alături de vedetele pe care le-ai admirat mereu. MMB e locul unde se întâlnesc și schimbă idei sute de participanți, printre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu: artiști, compozitori, manageri, agenți de booking, oameni de PR cultural și muzical, promoteri, publicitari, specialiști în online și digital, oameni de radio, jurnaliști, sunetiști, profesori de canto, reprezentați ai label-urilor majore și independente și nu numai.

 

Participand la Mastering The Music Business (MMB), intrati intr-o zona care poate fi fotografiata sau inregistrata audio si/sau video. Prin cumpararea oricarui tip de bilet acceptati implicit sa fiti fotografiat sau inregistrat audio si/sau video si ca transmisiile live, lansarea, expunerea sau publicarea reproducerilor acestora sa fie utilizate in scopuri promotionale, publicitare, prin includere in site-uri web, social media sau in orice alte scopuri de catre MMB si reprezentantii sai. Astfel exonerati MMB si pe reprezentantii sai de orice raspundere in legatura cu realizarea, inregistrarea, digitizarea si publicarea sau utilizarea in orice alt mod a interviurilor, fotografiilor, imaginilor computerizate, a inregistrarilor audio si video si renuntati la orice drept de a avea orice pretentie la remuneratie sau redevente in legatura cu orice utilizare a acestor materiale. Totodata renuntati si la orice drept de a inspecta sau de a aproba orice fotografie sau inregistrare audio si/sau video realizata de MMB sau de orice persoana sau entitate desemnata de MMB sa le realizeze. 

***                                                                                                                             

By attending Mastering The Music Business (MMB), you are entering an area where photography, audio, and video recording may occur. By buying any kind of ticket for this event, you consent to photography, audio recording, video recording and its live transmission, release, publication, exhibition, or reproduction to be used for promotional purposes, advertising, inclusion on websites, social media, or any other purpose by MMB and its representatives. You release MMB, its employees, and each and all persons involved from any liability connected with the taking, recording, digitizing, or publication and use of interviews, photographs, computer images, video and/or or audio recordings, and you waive all rights to any claims for payment or royalties in connection with any use of these materials. You also waive any right to inspect or approve any photo, video, or audio recording taken by MMB or the person or entity designated to do so by MMB.


Program 09:00 -17:00


MMB este susținut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă.