Bilete Maria Răducanu trio- Papa la Șoni Vama Veche - 22 aug '19, ora 23:00 - Papa la Șoni

Maria Răducanu trio- Papa la Șoni Vama Veche

Papa la Șoni , Vama Veche

joi, 22 august '19, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Maria RĂDUCANU (România) – voce Krister JONSSON (Suedia) – ghitară Michael GRIENER (Germania) – baterie

“Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.” (John Zorn – Tzadik)

Unul dintre cei mai apreciați și solicitați muzicieni scandinavi, ghitaristul suedez Krister Jonsson este partenerul de scenă al Mariei Răducanu de mai bine de 10 ani. A avut numeroase colaborări cu importanți artiști de jazz ai lumii, între care: Miroslav Vituos, Marilyn Mazur, Jim Black, Svante Henryson, Viktoria Tolstoy etc.

„În orice combinaţie cîntă, este un fantastic ascultător şi intuieşte, este foarte atent la intenţiile celuilalt. (…) Este un solist foarte bun şi un compozitor remarcabil. (…) Krister, pe lângă virtuozitate şi complexitate muzicală, are şi această capacitate de a fi atent la cel cu care cîntă“. (Maria Răducanu)

Michael Griener, excelent baterist german, este unul dintre reprezentanții de seamă ai scenei de free improvisation și New Music din Berlin.
De asemenea, este profesor de jazz drumming la University for Music “Carl Maria v. Weber” in Dresden și istoria jazz-ului și ritm la Jazzschule Berlin. 

”Unul dintre cei mai solicitați bateriști din Berlin, Michael Griener reușește să găsească echilibrul perfect între contextul muzical în care se desfășoară și stilul său personal foarte special.” (Eric Mandel)
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.