Bilete MaiVenim#8 w/ Lumieux - 10 mai '19 - Baza FEG, Zona De Agrement Ciric

MaiVenim#8 w/ Lumieux

Baza FEG, Zona De Agrement Ciric, Iași

vineri, 10 mai '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne bucuram sa anuntam deschiderea sezonului de vara, pe 10 mai intr-o locatie de poveste.

Am aranjat, ordonat si decorat intreg campingul pentru un weekend intreg de relaxare si muzica buna, alaturi de : Lumieux

La fel ca multi artisti din industrie, Lumieux a inceput sa-si exploreze curiozitatea pentru muzica de cand era doar un adolescent. Dupa cativa ani in care a reusit sa isi construiasca un background solid, productiile lui au facut valuri in industrie, iesind pe piata de muzica electronica cu releaseuri la diferite case de discuri, cum ar fi : Dissonant, Purple INC, Subtil Records, Why So Series si multi altii. A facut parte din lineup-ul mai multor festivaluri ca Waha, SNRS48, Dor de munte, dar l-ati putut asculta si in diferite cluburi precum Guesthouse, Gazgolder, Eden sau Supermarket.

Illan Nicciani – iubitor al minimal-ului și microhouse-ului, creațiile sale sunt construite pe accente vibrante, ascendente și descendente, cu o linie de bass amețitoare. Într-un mix melodios și încrezător, Illan transpune audiența într-o transă cu tonuri psihedelice, surprinzătoare. Prezent prin marile cluburi ale lumii precum Rex Club (Paris), Output (Brooklyn), La Fabrica in Cordoba (Argentina), Illan alege vinilurile în detrimentul stick-urilor, pentru a transmite cele mai pure sunete posibile.

"Haokah” înseamnă suflet, dragoste și energii folosite în muzică drept tratament și terapie pentru oameni. Proiectul în sine a luat naștere din dorința de a exprima sentimentele atunci când cuvintele dau greș. Sunetul lor cald se combină cu ritmuri groovy, aceasta fiind poate cea mai eficientă modalitate de a interacționa cu mulțimea într-o manieră blândă dar dinamică, de dans.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.