Bilete MaiVenim #4 cu Herodot - 2 nov '18 - Complex Sunrise Ciric

MaiVenim #4 cu Herodot

Complex Sunrise Ciric, Iași

vineri, 2 noiembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe data de 2 Noiembrie 2018, începând cu ora 22:00 , la Sunrise Club Iași, ești așteptat pentru a lua parte la un Rave unic. Se vor întâlni pe același afiș artiști de renume atât din țară, cât și din străinătate.

Alături de noi vor fi următorii artiști:

Herodot - Dj, producător, label owner, inginer de sunet  și cel mai talentat reprezentant al undergroundului bucureștean, Herodot este popular în cadrul scenelor minimal. A început să mixeze cu mulți ani în urmă, de pe vremea când era un adolescent și încă de pe atunci a devenit foarte apreciat în rândul colegilor de breaslă și al publicului.

Hostox și dragostea sa pentru muzică sunt mereu în top! Din copilărie a început să exploreze diversitatea de genuri muzicale și sunete, care i-au adus bucurie și inspirație. Născut în Transilvania și crescut în Ponza, unde scena muzicală underground este complet inexistentă, a început să răspândească vibrații bune în întreaga lume cu producțiile sale muzicale. Este într-o continuă căutare a inspirației pentru piesele sale, care oferă energie și pozitivitate ascultătorilor.

Illan Nicciani – iubitor al minimal-ului și microhouse-ului, creațiile sale sunt construite pe accente vibrante, ascendente și descendente, cu o linie de bass amețitoare. Într-un mix melodios și încrezător, Illan  transpune audiența într-o transă cu tonuri psihedelice, surprinzătoare. Prezent prin marile cluburi ale lumii  precum Rex Club (Paris), Output (Brooklyn), La Fabrica in Cordoba (Argentina), Illan alege  vinilurile în detrimentul  stick-urilor, pentru a transmite cele mai pure sunete posibile.

Pe toți 3 îi puteți întâlni pe 2 Noiembrie.

 

Preț bilete :

Early bird : 25 RON – primele 100 bilete

First release : 30 RON – următoarele 100 bilete

Regular ticket: 35 RON 

 

Parteneri :

RomConfort  | Telekom Electronic Beats | Tatratea 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.