Bilete MAGNIFIQUE – singurul spectacol de cabaret din Romania - 20 oct '17, ora 20:00 - Chandelier by Bamboo

MAGNIFIQUE – singurul spectacol de cabaret din Romania

Chandelier by Bamboo, București

vineri, 20 octombrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Teatrul de Cabaret si Variete anunta premiera spectacolului de cabaret „ MAGNIFIQUE” , pe data de 20 Octombrie ora 20.00 in una din locatiile exclusiviste din Bucuresti , Chandelier by Bamboo din str. Tuzla nr 50.

MAGNIFIQUE – glamour, pasiune si senzualitate , un spectacol in regia lui Stelian Milu in care cantareti, magicieni, actori, 10 balerini, , 130 de costume create special de catre brandul MIAU by Clara Rotescu vor reînvia Micul Paris de altadata.

 Surpriza acestui spectacol consta in implicarea ca si cantareata a cunoscutei actrite, Diana Dumitrescu. Cea care a interpretat magistral rolul Reginei din filmul cu acelasi nume difuzat de PRO TV va urca pe scena alaturi de Emilia Musala, Dorina Vasilashko, Stelian Milu si singura magiciana din Romania, Cristina Strecopîtov intr-un spectacol extraordinar si surprinzator.

Fiecare tablou al spectacolului Magnifique are propria poveste, combinand miscarile clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, in imagini imbracate in lumini seducatoare

 Preturi bilete

Biletele pentru seria de show-uri Magnifique de la Crow Cismigiu Bucuresti ale Teatrului de Cabaret si Variete vor avea preturi cuprinse intre 98 si 192 lei.

Biletele sunt disponibile online pe bilet.ro, iabilet.ro, precum si la Crown Cismigiu din strada Ioan Zalomit nr 6

LE PETIT PARIS - 98 lei – intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane pozitionare premium, include un aperitiv si un pahar de vin alb/rosu

 VIVANT - 142 lei - intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane pozitionare top - premium, include un aperitiv, un fel principal si un pahar de vin alb/rosu

 IMPERIAL - 192 Lei - - intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane linga scena (ce ofera o vizibilitate exceptionala a spectacolului) , include un aperitiv, un fel principal, un platou de branzeturi, un desert si un pahar de prosecco.

 ATENTIE: Dupa orele 21.00 nu se mai permite accesul in sala. Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea.

Dupa achizitionarea biletelor este necesara confirmarea si rezervarea locurilor la nr. de tel 0371075433 sau email: [email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.