Bilete Magia Copilariei - Alba Iulia - 22 oct '18, ora 18:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia

Magia Copilariei - Alba Iulia

Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Alba Iulia

luni, 22 octombrie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru prima data vine in Alba Iulia, Lorenzo-Cristian cel mai titrat magician din Romania. www.lorenzo-cristian.ro.
Daca orasul Alba Iulia are peste 578 de copii (capacitatea maxima a salii de spectacol), atunci asigura-te ca tu esti printre cei care vor prinde bilet la CEL MAI MARE SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII, DIN ROMANIA.

Magia Copilariei este renumitul spectacol care a creat traditie in randul micutilor spectatori.

Inca de la primul format al acestui spectacol de magie, salile s-au dovedit neincapatoare, si astfel acest concept creat de Lorenzo-Cristian a devenit un spectacol de succes.

De la an la an spectacolul se dezvolta oferind surprize tot mai spectaculoase precum:  roboti, cainele urias, castelul printului iepurasului, zapada si ninsoarea magica..

Oare anul acesta care sau cine va fi cireasa de pe tort?

Efectele magice prezentate, personajele, decorarea recuzitei, toate sunt gandite astfel incat sa duca micutii spectatori intr-o lume de poveste.

Magia Copilariei de Lorenzo-Cristian.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ3ziPbp1dw

#spectacol de magie
#spectacol pentru copii
#magie
#iluzionism
#copii

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.