Bilete Luna Amara Acustic - 3 oct '20, ora 19:00 - Quantic

Luna Amara Acustic

Quantic, București

sâmbătă, 3 octombrie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Luna Amara Acustic pe 3 octombrie la Quantic!

Categorii bilete:
- 80 lei / bilet 1 loc - doar la intrare
- 140 lei / 2 locuri - doar online (70 lei per bilet)
- 195 lei / 3 locuri - doar online (65 lei per bilet )
- 240 lei / 4 locuri - doar online (60 lei per bilet )

Cu o intensă și constantă activitate concertistică începând din 2000, *Luna Amară* a devenit formația fanion pentru mai multe generații care apreciază mesajele sociale dar și iubirea descrisă printr-o lirică ce naște trăiri dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate \n evidență compoziții originale care pun accentul pe solo-urile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru partea ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în aproape o mie de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 20 ani de activitate neîntreruptă.
Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004/relansat CD, 2018 / LP, 2019).

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.