Bilete Luna - 5 feb '20, ora 19:30 - ARCUB

Luna

ARCUB, București

miercuri, 5 februarie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Luna” este o comedie amară despre relații, corporații și tentații. O poveste emoționantă, dinamică și surprinzătoare, scrisă de Koharu Kisaragi, una dintre cele mai relevante voci ale dramaturgiei japoneze contemporane.

Într-o societate tradiționalistă în care femeile sunt încurajate să descopere virtuțile liniștii, textele lui Kisaragi fac gălăgie, agită spirite și emoții.

„Luna” este un spectacol-metaforă care vorbește cu umor și momente de reală emoție despre iubire, într-o societate cinică, în care oricine poate fi înlocuit. O propunere teatrală inedită și provocatoare, despre frumusețea lumii care e uneori greu de privit din interiorul clădirilor de sticlă și oțel.

Regie: Marcel Top

Cu: Laila Abdel Hafiz, Marius Ursu, Maria Radu, Valentin Corneanu, Ana-Maria Bercu, Nicu Rotaru, Ruxandra Bălașu
Costume: Anca Cernea

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.