Bilete LUMINA ÎNVIERII - Concertul Special de Paste - 28 apr, ora 20:00 - Ateneul Român

LUMINA ÎNVIERII - Concertul Special de Paste

Ateneul Român, București

duminică, 28 aprilie, ora 20:00

Stoc de bilete epuizat.

Detalii

După succesul răsunător al ultimului eveniment dedicat sărbătorilor pascale, Divna Ljubojevic, supranumită și vocea îngerilor, se reîntoarce să susțină un concert eveniment alături de corul Melody, dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor, la Ateneul Român!
Lumina divină ne dă ocazia de a ne întâlni pe data de 28 aprilie 2024 la Ateneul Român pentru un concert cu muzică bizantină, dar și pentru un moment teatral special.

Reprezentația va însemna celebrarea muzicală a celui mai mare eveniment al Ortodoxiei: Învierea lui Hristos. Pe scena Ateneului Român, alături de Divna Ljubojevic și Corul Melody, vor mai urca Maria Coman alături de membrii Corului Tronos și Medeea Marinescu, pentru a vă acorda un concert menit să creeze un sincretism artistic ajutat de bucuria credinței ortodoxe ce vă va mângâia sufletele doritoare de cultură și frumos.

Maria Coman, tânăra cu voce de înger, pasionată de muzica bizantină, a încântat creștinii din lumea întreagă, oferind numeroase momente muzicale din tezaurul muzical al Bisericii. A susținut concerte în Franţa, Germania, Austria şi în alte părţi ale lumii unde diaspora românească este foarte numeroasă, pe scene prestigioase ca Musikverein din Viena dar şi pe cea a Ateneului Român. Maria Coman dă dovadă de o sensibilitate ieșită din comun, artista reușește să ne mângâie nu doar prin muzică, ci și prin cuvintele sale:
 
"Învierea lui Hristos este un nou început, iar muzica bizantină vine ca un balsam asupra inimilor noastre. Este o bucurie și o onoare să fiu alături de Divna, pe aceeași scenă, împărtășind lumii bucuria credinței ortodoxe."- Maria Coman

DIVNA Ljubojevic un simbol cultural al Serbiei, este cunoscută în lumea întreagă pentru abordarea muzicală de o puritate desăvârșită, claritatea tonalității și coloratura vocala ieșită din comun. Solist, dirijor şi pedagog, dar recunoscută mai ales ca soprană, Divna şi-a început cariera muzicală la mănăstirea Vavedenje din Belgrad, când avea 10 ani. Ea a moştenit dragostea pentru muzica sacră bizantină de la călugăriţele de origine rusă şi a dirijat, încă de la vârsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad şi s-a remarcat ca cel mai tânăr dirijor al Primei Societăţi Corale – cea mai veche formaţiune corală din Serbia.
 
Medeea Marinescu actrița care a devenit celebră la numai 5 ani datorită rolului Mirabela din filmul-cult al lui Gopo - Maria Mirabela. Ea s-a remarcat de-a lungul timpului în arii artistice de teatru, cinematografie și televiziune și a dovedit prin talentul, caracterul și strălucirea sa că excelează la fiecare dintre acestea. Medeea Marinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă alături de colegii ei de breaslă. Artista se mândrește cu realizări profesionale deosebite și se bucură din plin de celebritate.

Evenimentul va avea loc pe data de 28 aprilie 2024 la Ateneul Român și va începe la ora 20:00, cu acces pentru public la ora 19:00.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele categorii de preţuri:
Categoria 1 - 350 lei
Categoria 2 - 250 lei
Categoria 3 - 150 lei

Biletele se pot achiziționa online pe: iabilet.ro
dar și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo şi Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.
 
Eveniment realizat de Kompas Events