Bilete Louis King (australia) - Rock n Blues - 23 iul '19, ora 20:00 - Manufactura

Louis King (australia) - Rock n Blues

Manufactura, Timișoara

marți, 23 iulie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

LOUIS KING - Rock n Blues Night at Manufactura

_Louis King (Australia) – voce și ghitară

_Eric Hofmans (Olanda) – voice și ghitară

_Hanno Hoefer (România) – bas

_Claudiu Purcărin (România) – baterie

Ladies and gents: Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, cîștigînd în acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.

Muzicianul a avut onoarea să cînte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvîrșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atît în Australia, cît și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretîndu-și muzica inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional prin care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu acel prilej, Louis King a concertat și în România.

Anul acesta îLouis va fi a doua oară la noi în țară, cu ocazia lansării noului său album intitulat „The Royal Blue Trio”.

https://www.youtube.com/watch?v=C-wUyto4FPE 

earlybird: 30 lei (tickets online soon)
in ziua concertului: 40 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.