Bilete Lord Of The Dance - 25 Years Of Standing Ovations - 20 mai, ora 20:00 - Sala Palatului

Lord Of The Dance - 25 Years Of Standing Ovations

Sala Palatului, București

sâmbătă, 20 mai, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
502,49 lei448,92 lei
Stoc epuizat
Premium
Stoc epuizat
Categoria 1
406,06 lei341,78 lei
Categoria 2
309,63 lei256,06 lei
Categoria 3
213,21 lei191,78 lei

Mai sunt doar 26 bilete disponibile

Categoria 4
Stoc epuizat
Categoria 5
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Salii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită  aparitiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume. 

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră  și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țăriau admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, iar devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance înapoi. Simt că acesta va fi unul dintre cele mai de neuitat turnee din istoria noastră de 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

Biletele pentru spectacolul din 20 mai 2023 de la Sala Palatului incep de la 99 lei și până la 469 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Pana la 31 ianuarie, biletele din primele 4 categorii de bilete beneficiază de o reducere intre 10% si 20% prin pretul final.