Bilete Living Rock 2022 - Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma și mulți alții - 19-21 aug '22 - Plaja Tuzla

Living Rock 2022 - Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma și mulți alții

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)

19-21 august '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Reguli de acces în festival

Accesul în zona de festival se va face începând de vineri, 19 august, ora 12:00.

Sâmbătă, 20 august și dumincă, 21 august, accesul va începe începând cu ora 10:00.

Accesul este permis în baza unui abonament sau bilet valid. Acestea îți vor fi scanate la intrare și vei primi o brățară de acces. Dacă ai abonament pe 3 zile ai grijă să păstrezi brățara pe toată durata festivalului. Poți face baie în mare sau duș – materialul este rezistent la apă.

Copiii cu vârste sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Copiii cu vârstele cuprinse între 12-18 ani au acces în baza unui bilet valid și însoțiți de un părinte sau de un tutore legal.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorul acestora au acces gratuit în baza certificatului de încadrare în grad de handicap. Din păcate, configurația terenului nu ne permite amplasarea de rampe speciale pentru accesibilizare.

În perimetrul festivalului nu este permis accesul cu alimente și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona de concerte este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase și orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalți participanți.

Reguli de acces in camping

Accesul în camping se va face începând de vineri 19 august, de la ora 12.00 și este permis până luni, 22 august la 16:00.

Accesul in camping este permis exclusiv persoanelor care dețin un bilet de camping și un abonament sau bilet valid de festival.

Accesul auto nu este permis în camping.

În perimetrul campingului nu este permis accesul cu alimente perisabile și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare.

Este permis accesul cu apă și alimente neperisabile (conserve, snacks-uri, etc.), cu umbrele, sezlonguri, scaune, articole destinate campării.

Campingul este dotat cu toalete ecologice și dușuri.

Acces rulote

Accesul cu rulota este permis în zona de camping exclusiv persoanelor care dețin bilet de rulotă achiziționat în prealabil de pe site-ul iabilet.ro. Fiecare persoană care va sta în rulotă trebuie să dețină separat bilet de acces în camping și abonament la festival.  Rulotele se vor parca într-o zonă destinată din perimetrul campingului.

Începând de vineri, 19 august, de la ora 12.00 vei putea achiziționa online de pe iabilet.ro bilete de o zi la prețul de 145 lei și abonamente de 3 zile la prețul de 325 lei. Până atunci, poți achiziționa bilete de o zi la 120 lei și abonamente de 3 zile la 275 lei pe iabilet.ro.

Biletele de camping și cele pentru rulote sunt SOLD OUT.


 

Program pe zile

Vineri, 19.08

Main stage - ora 18:45

HVNDS

Dl. Goe

Toulouse Lautrec

byron

Vița de Vie

 

Sâmbătă, 20.08

Brunch stage - ora 13:00

The Kryptonite Sparks

Silent Strike

Main stage - ora 19:30

E.M.I.L.

Luna Amară

The Mono Jacks

COMA

After party

Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase

 

Duminică, 21.08

Brunch stage - ora 13:00

Amadeus

Oigăn + Doru Trăscău

Luiza Zan & Istvan Gyarfas

Main stage - ora 20:00

Piqued Jacks

Robin and the Backstabbers

Balthazar

 

Până la festival, puteți trimite gratuit prietenilor voștri cărți poștale în care să-i chemați alături de voi pe plaja Tuzla! Pe site-ul Pink Post - www.pinkpost.ro/cartepostala - puteți alege una dintre imaginile surprinse de fotograful Cătălin Georgescu chiar pe plajă, în spațiul de festival, și s-o transformați într-o invitație inedită. Astfel veți obține o amintire marină, livrată în cutiile poștale de Pink Post, cel mai mare operator privat de servicii poștale din România. 

Video de prezentare Living Rock 2022: https://youtu.be/7sQWIBzLHzM

 

Ce mai poți face la Living Rock Festival?

 

Pe lângă concerte, în cele trei zile de Living Rock te vei putea bucura de:

-        plajă: perimetrul festivalului include zona de faleză și plaja. Te poți bucura de soare și de băi în mare. Nu uita umbrela și crema SPF :)

-        surfing și stand up paddling: caută-i pe cei de la SupAcademy pe plajă și enjoy the ride!

-        plimbări pe malul mării și pe faleză

-        poți trimite gratuit cărți poștale celor dragi. Vino la standul de merchandise din festival și alege-ți cartea poștală favorită! De restul se ocupă Pink Post :)

-        poți să te relaxezi în zonele de umbră special amenajate

-        îți poți cumpăra suveniruri și o mulțime de articole cu artiștii preferați din line-up de la standul de merchandise

 

Despre Living Rock

Festivalul Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, își dorește să crească notorietatea scenei underground din România și să sprijine artiștii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ și frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, livrat de tazz, susținut de Jameson, promovat de Rock FM și monitorizat de Mediatrust.