Bilete Living Rock 2021 - 20-22 aug '21 - Plaja Tuzla

Living Rock 2021

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)

20-22 august '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Daca ai cod de voucher care deblocheaza un tarif special introdu codul in aceasta pagina, sub tarife.

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt - plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a doua ediție a festivalului Living Rock dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Pe scena Living Rock vor urca unele dintre cele mai iubite trupe românești de rock alternativ într-un maraton de concerte live. Programul pe zile este urmatorul:

 • Vineri, 20.08

  Evening concerts - cu începere de la 7 PM

  Melting Dice

  Rockabella

  GRIMUS

  COMA

  Vița de Vie

   

  Sambata, 21.08

  Morning Concerts - cu începere de la 8 AM

  Robin and the Backstabbers

  Dimitri's Bats

   

  Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

  Toulouse Lautrec

  ZMEI3

   

  Evening Concerts - cu începere de la 8:30 PM

  Theodore (Grecia)

  Jurjak

  URMA

  The Mono Jacks

   

  Dumininica 22.08

  Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

  Lucia

  The Kryptonite Sparks

   

  Evening Concerts - cu începere de la 7 PM

  Alex & The Fat Penguins

  Pinholes

  byron

  Alternosfera

   

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Acces festival & camping

Accesul la festival se va face pe bază de bilet de acces pentru o zi sau abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid. Abonamentul oferă acces gratuit în zona de camping a festivalului. 

Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021. 

Festivalul Living Rock, unicul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, susținut de tazz by eMag, Kaufland, glo, Jameson, Coca Cola și Rock FM.