Bilete Legenda Iepurașului de Paște - 28 apr, ora 11:00 - Lumiland - Teatru pentru copii

Legenda Iepurașului de Paște

Lumiland - Teatru pentru copii, București

duminică, 28 aprilie, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descoperă magia sărbătorilor la spectacolul interactiv "Legenda Iepurașului de Paște" la LumiLand - Teatru pentru copii!

Când: 28 aprilie 2024
Durata: 30 de minute spectacol, urmat de o petrecere de 1 oră
Unde: LumiLand-Teatru pentru copii, str. Hristo Botev, nr. 1

Alătură-te nouă în această călătorie plină de aventuri și surprize!
**
Descoperă magia și bucuria sărbătorilor pascale alături de noi la spectacolul interactiv "Legenda Iepurașului de Paște"! Pe data de 27 aprilie 2024, te așteptăm să pătrunzi într-o lume plină de aventuri și surprize, unde personajele îndrăgite din povești prind viață sub ochii tăi.

Timp de 30 de minute, vei călători alături de noi într-o poveste captivantă despre curaj, prietenie și speranță. Privește cum se desfășoară întâmplările pline de emoție și râsete, iar tu vei fi protagonistul fiecărei aventuri!

Dar surprizele nu se opresc aici! După spectacol, te invităm la o petrecere plină de distracție și voie bună, unde te vei întâlni cu personajele tale preferate din poveste și vei avea ocazia să participi la jocuri, ateliere creative și multe alte activități amuzante.

Biletele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro și bilete.ro, iar prețurile sunt de 60 de lei pentru copii și 35 de lei pentru părinți. Asigură-ți locul în această călătorie extraordinară și pregătește-te să trăiești momente de neuitat alături de noi la "Legenda Iepurașului de Paște”!