Bilete Lăutarii Bucureștiului - 10 apr '20, ora 21:30 - True Club

Lăutarii Bucureștiului

True Club, București

vineri, 10 aprilie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Istoria muzicii lăutărești a fost scrisă în România de o mână bună de oameni, iar pe unii avem privilegiul de a-i asculta și astăzi. Și de a scrie în continuare istoria.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!
Vineri, 10 aprilie, Bucureștiul va răsuna ca altădată, vom aduce în Sufrageria True o parte dintre Lăutarii de Aur ai Bucureștiului: Taraful Giani Lincan, Nelu Ploieșteanu, Mioara Lincan și Panseluța Feraru. 
 
Marii muzicieni vor cânta muzică lăutărească așa cum o făceau în urbea anilor ’60, ’70, Ceasul se va opri, timpul se va dilata, vinul va curge, iar dansul se va învârti!
 
Locurile pe scaun sunt limitate. Mentionam ca este important sa ne contactati pentru rezervari, imediat dupa ce ati achizitionat biletele.
 
Ofertă* special creată pentru un început bun de party: 
1 + 1 Vodka Absolut = 299 lei
1 + 1 Rum Havana Club = 299 lei
1 + 1 Whisky Ballantine’s = 299 lei   
 
Intrare: 40 RON 
Info: 0727 488 087
Covaci 19
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,  Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.