Bilete Laser Tag – o experienta care va lasa urme! - LASER MEGAZONE

Laser Tag – o experienta care va lasa urme!

LASER MEGAZONE, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Laser Megazone este prima locatie de laser tag din Romania, fiind prezenta pe piata din Bucuresti inca din 2007. Exploreaza singura arena pe 2 niveluri, unde pot juca simultan 30 de jucatori.

Jocul de laser tag poate fi jucat de oricine se simte capabil sa intre intr-o lume a viitorului, a armelor laser si a confruntarilor stelare, intr-un cadru unic, plin de efecte speciale.

Uita tot ce stiai despre jocul de laser tag si vino sa te bucuri de cele mai noi tehnologii din domeniu. Noul sistem de joc aduce o serie de beneficii, unice in Romania:

– NOU! echipamente extrem de usoare, adaptabile atat pentru copii cat si pentru adulti;

– arme complet inofensive, de ultima generatie – generatie mai 2019;

– NOU! 2 moduri de tragere – Riffle sau Shutgun;

– NOU! Laser FAT Green – cea mai mare acuratete din toate timpurile;

– NOU! ecran urias pe pistol pentru informatii in timp real – pozitie in clasament, jucator dezactivat, nivel baterie, atentionari speciale in caz de vandalism, informari, s.a. ;

– NOU! tragaci magnetic – acuratete 100% si usurinta in utilizare;

– NOU! sunet Hi-Definition;

– NOU! verificare automata a functionarii echipamentelor inainte si dupa fiecare joc;

– personalizarea jocului pana la cele mai mici detalii: durata, scenariu, activarea bazelor, rata de impuscaturi/ sec, timp invincibilitate 1-10 sec, STUN mode, personalizarea nume, s.a;

– scenarii noi de joc: Solo Colour Rank, echipe cu baze, Vampires, s.a;

– pana la 4 echipe in acelasi joc: verde, galben, rosu, albastru;

– NOU! baterii performante pana la 24 de ore de joc incontinuu;

– NOU! cardul de membru te pozitioneaza in clasamentul Laser Megazone All Time;

Voucherul are o valabilitate de 12 luni si se poate utiliza doar cu rezervare in prealabil la telefonul inscriptionat pe voucher, in limita locurilor disponibile.

Acest voucher asigura exclusivitate in arena de joc pentru maxim 10 persoane iar daca grupul este mai mare de 10 persoane, se poate achita diferenta la finalul evenimentului.

Acest voucher se poate utiliza de luni pana joi in intervalul 16:00 – 22:00 si de vineri pana duminica intre 21:00 – 24:00;

Acest voucher nu asigura exclusivitatea unei sali de mese si este interzis sa se aduca bauturi racoritoare/alcoolice din exteriorul locatiei.