Bilete Las Poftas & Cold Brats • INSRT RAW 2021 - 16 nov '21, ora 19:00 - Expirat Halele Carol

Las Poftas & Cold Brats • INSRT RAW 2021

Expirat Halele Carol, București

marți, 16 noiembrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru: • PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2. Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

INSRT RAW este o serie de concerte ce promovează trupele și comunitățile DIY din diferite zone muzicale ale undergroundului.
Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

Las Poftas

What is Las Poftas?
Las Poftas are a “crazy-ass” train wreck that plays punk. Old style punk. Old school stuff. Garage type. Amazing energy, fast tempo, good old punk'n'roll, with extraordinary vocals. Their live shows are characterized by the extreme amount of feel good energy, amazing communication with the audience and theatricality as the band wears masks at all times. In their small time of existence, they have managed to play many shows in Romania, have toured Europe and have released a self titled demo tape through Beach Buddies Records and a nice hot split together with Summercide Records.


Cold Brats
Cold Brats is a DIY punk band based in Bucharest, active since 2018. Since the beginning of 2019 they have released three materials: a 7” split with Las Poftas, the S/T EP and first volume of “Punk in the Digital Age”, a material which was ironically released on tape. This being said, if you’re usually into Cro-Mags or Christian Death, Cold Brats may be your new favorite band and you just don’t know it yet.

---

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să o arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege (1 persoană pe 2mp în aer liber). Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea certificatului verde. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concertele din Expirat înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.