Bilete Lansare de album Akral Necrosis - 25 septembrie in Quantic Club - 25 sep '20, ora 19:00 - Quantic

Lansare de album Akral Necrosis - 25 septembrie in Quantic Club

Quantic, București

vineri, 25 septembrie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Akral Necrosis se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea album pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, singurul pe care trupa il va sustine in 2020.

Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

Biletele se pun in vanzare doar online prin iabilet si nu se vor comercializa la locatie pentru a avea un acces cat mai rapid in zona de concert.

Mai multe detalii despre desfasurarea concertului si trupele invitate vor fi dezvaluite in curand.

Noul album Akral Necrosis are 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

https://www.youtube.com/watch?v=NX3BZ91KJoc 

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul "Pandemic Dominion", un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu "Underlight", de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane. Numele noului album va fi dezvaluit alaturi de artwork si tracklist in urmatoarea perioada.

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosi 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.