Bilete Lampa lui Aladdin la Clubul Tăranului – La Mama - 2 feb '20, ora 17:00 - Caravana Teatru la Cinema la Clubul Țăranului - La Mama

Lampa lui Aladdin la Clubul Tăranului – La Mama

Caravana Teatru la Cinema la Clubul Țăranului - La Mama, București

duminică, 2 februarie '20, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lampa lui Aladdin este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea "O mie și una de nopți" acțiunea centrându-se pe un tânar sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă intr-o peșteră impreună cu diverse comori.

 

Observă din intâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogati. Mai tarziu, o cunoasșe și se indrăgostește  de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătoreste. Totul nu se sfârșesște aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată si de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul intr-o  poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste si emoții. 

 

Actorii vot da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului ,Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul  și Vizirul.

 

Spectacol LIVE de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 45 minute.

 

Pret bilete - 25 lei copii, 25 lei adulți.

Copii cu varsta de peste 1 an plătesc bilet.

 

Biletele la acest spectacol se pot cumpăra doar on-line, iar după ce ai achiziționat biletele, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0721102101 pentru a-ți rezerva masa potrivită.

Pentru a te bucura de spectacol fără intreruperi iți recomandăm să ajungi la eveniment incepând cu ora 16:00 pentru a-ți comanda mâncarea preferată.

Locație: Restaurant La Mama – Clubul Taranului, Strada Monetariei nr. 3, Sector 1, Bucuresti

Un spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Restaurantul La Mama’’

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.