Bilete Lagoo Snagov: DC Movie Fest – Batman v Superman: Dawn of Justice - 16 aug '20, ora 20:30 - Event Park Snagov - Lagoo Snagov

Lagoo Snagov: DC Movie Fest – Batman v Superman: Dawn of Justice

Event Park Snagov - Lagoo Snagov, Snagov (Ilfov)

duminică, 16 august '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Batman v Superman : Dawn of Justice este un film intens, plin de actiune, care pune in valoare principalii super eroi creati de DC Comics si caracteristicile acestora si continua povestea prezentata in Man of Steel.

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Regulament:

Vă așteptăm cu drag la Snagov și sperăm să aveți o experiență minunată. Pentru siguranța si confortul dvs. vă rugăm sa citiți cu atenție regulile de mai jos:

  1. Accesul va fi permis în zona de evenimente cu 30 minute înainte de începerea show-ului (proiecție de film, concert, spectacol). În cazul în care ajungeți mai repede puteți explora parcul, respectând normele în vigoare.
  2. La punctul de acces, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimentele, fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție.
  3. Cu 30 minute înainte de începerea filmului vă rugăm să vă deplasați către intrarea în spațiul de evenimente. Fiecare spectator va avea un loc desemnat pe care l-ați ales în momentul cumpărării biletelor online. Vă rugăm să respectați deplasarea în spațiul de evenimente conform cu harta de acces și cu indicațiile colegilor de la punctul de acces.
  4. Toți spectatorii vor ocupa spațiul dedicat din zona de eveniment respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.
  5. Toate comenzile vor fi aduse de personalul nostru la masa dumneavoastră pentru a evita orice contact sau expunere a dumneavoastră. Produsele vor fi ambalate și nu vor fi atinse în timpul livrării la masa dumneavoastră.
  6. Pentru a putea planifica livrarea către toți clienții, toate comenzile pentru băuturi și mâncare trebuie să fie făcute online înainte de începerea filmului cu minim 2 ore și preferabil cu minim 1 zi înainte. Comenzile plasate în ultimele 2 ore până la începerea filmului și în timpul filmului vor fi livrate în funcție de ordinea comenzii și numărul lor.

     Există posibilitatea ca pe durata filmului să nu putem accepta multe comenzi noi din cauza faptului că trebuie să respectăm normele stricte de siguranță.
  7. Nu sunt acceptate plățile cash.
  8. Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
  9. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să purtați mască, atunci când vă deplasați sau când vizitați toaletele. Spațiul este special creat doar pentru evenimente și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
  10. Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
  11. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
  12. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului Lagoo Events Snagov.
  13. În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
  14. Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.

 

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare plăcută!