Bilete Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones ’74 - 3 nov '17, ora 20:00 - Happy Cinema

Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones ’74

Happy Cinema, București

vineri, 3 noiembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Legendarul film-concert marca The Rolling Stones, filmat timp de patru seri în Texas, în timpul turneului “Exile on Main Street” în 1972, a avut parte de o lansare într-o serie de cinematografe selectate, în 1974, dar a ramas în mare parte nevazut, de atunci.

Acum, restaurat si remasterizat, “Ladies and Gentlemen” ruleaza din nou la cinema, fiind unul din cele mai bune concerte Rolling Stones care au fost vreodata filmate, si contine reprezentatii stralucite ale unor piese clasice de  la finalul anilor '60 ?i începutul anilor '70. Inclusa ca bonus, este si  o filmare de la o repetitie pentru turneul din Elvetia, si interviuri cu  Mick Jagger din 1972 si 2010.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.